Отборите на Полша и Аржентина играят при резултат 0:2 на стадион 974“ в последния

...
Отборите на Полша и Аржентина играят при резултат 0:2 на стадион 974“ в последния
Коментари Харесай

Полша 0:2 Аржентина

Отборите на Полша и Аржентина играят при резултат 0:2 на стадион „ 974 “ в последния си дуел от група С на Световното състезание в Катар. Лионел Меси пропусна дузпа в 39-ата минута. В 46-ата обаче Алексис Мак Алистър все отново даде задатък на " лос гаучос ", а Хулиан Алварес го удвои в 68-ата.

Преди началото на мача „ Дружина полска “ води в класирането с 4 точки, до момента в който „ Албиселесте “ е на втората позиция с 3. Нито един от двата отбора обаче към момента не е сигурен в присъединяване си в елиминациите на Мондиал 2022, като по същото време се играе другата среща от групата: Саудитска Арабия – Мексико, предава Спортал.

еслав Михиневич е подхванал единствено една смяна в стартовите си 11 след триумфа с 2:0 над Саудитска Арабия. Партньор на капитана Роберт Левандовски в офанзива не е Аркадиуш Милик, а Карол Швидерски. От друга страна, Лионел Скалони е направил цели четири промени след успеха с 2:0 над Мексико. Две от тях са в отбрана, където Кристиан Ромеро и Науел Молина стартират вместо Лисандро Мартинес и Гонсало Монтиел. В средата на терена Енцо Фернандес е заменил Гуидо Родригес. В атака Лаутаро Мартинес е отстъпил мястото си на Хулиан Алварес, който по този метод оказва помощ на капитана Лионел Меси и Анхел Ди Мария.

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР